Oglas za posao

Tvrtka Matel d.o.o. ima više od trideset godina iskustva u radu na domaćem i stranom tržištu s glavnom djelatnošću proizvodnje svih vrsta niskonaponskih razvodnih ormara. Od osnivanja do danas tvrtka posluje stabilno i financijski pozitivno, što je rezultiralo kontinuiranim povećanjem obima poslovanja te broja radnika. Smješteni smo u centru Zagreba, u ulici Magazinska 11. Objekt je opremljen suvremenom elektro radionom, bravarskom radionom, skladištima i uredskim prostorom.

Tražimo više djelatnika za rad u radioni i objektima na ožičavanju i izradi razvodnih ormara te izradi elektroinstalacija.Škola i iskustvo iz područja elekrotehnike su poželjni i vrednuju se više. Na mail zana.jukic@matel.hr pošaljite životopis i motivacijsko pismo. Info broj za dodatna pitanja je 01/3042 333

Naši djelatnici osposobljeni su za izradu tehničkih rješenja i izvedbene dokumentacije. U izradi se koristimo opremom svih dostupnih proizvođača, a prema potrebama i željama naših kupaca. S cjelokupnim stručnim timom, možemo ponuditi, realizirati te tehnički dokumentirati jedan od najmodernijih sustava pametne kuće. Također stojimo na raspolaganju i s elektroinstalacijama jake i slabe struje unutar nekog objekta (stambenog, poslovnog, industrijskog...). Zadovoljstvo kupaca nakon završenog posla naš je osnovni cilj i poticaj za daljnje unapređenje našeg poslovanja.